Обука за документирање на прекршувања на човекови права

Субверзивен Фронт зеде учество на обуката за документирање на прекршување на човекови права организирана од ИЛГА Европа, од 6 до 8 септември 2013 г. во Лисабон, Португалија. На обуката учествуваа […]

Одржана првата обука за квир тематики

На 11 август 2013 во просториите на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, Субверзивен Фронт ја спроведе првата обука за квир тематики. Обучувачот Славчо Димитров (Извршен директор на […]