Знамето на гордоста се развиори во вселената

Непрофитабилната организација „Плентинг пис“ (Planting Peace) ја прогласи вселената за пријателски настроена кон LGBTIQ-лицата. „Плентинг пис“, која е пријателска организација на квир заедницата, со специјален балон испрати Знаме на гордоста […]