Речиси петина од стрејт мажите гледаат геј порно филмови, утврдија експертите

Експертите кои ги истражувале порнографските навики на мажите и влијанието на филмовите врз нивното однесување, откриле дека 21 отсто од стрејт мажи гледале геј порнографски филмови во последните шест месеци. Анализата […]