Конференција “ЛГБТИ правата, ЕУ пристапните процеси и политичките партии во РМ”

Во пресрет на 17 Мај – Меѓународниот ден на борбата против хомофобијата, трансфобијата и бифобијата – IDAHOT, чест ни е да Ве поканиме на конференцијата „ЛГБТИ правата, ЕУ пристапните процеси […]