(Macedonian) Законот за спречување и заштита од дискриминација е конечно усвоен и стапен во сила

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(Macedonian) Свечено доделена наградата „Поддржувач на годината“ на Интерпартиската парламентарна група за унапредување на правата на ЛГБТИ лицата

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

(Macedonian) Соопштение за медиуми: Граѓанските организации бараат итно донесување на Предлог-законот за спречување и заштита од дискриминација

Sorry, this entry is only available in Macedonian.