Фудбалерите и претставницитe на Премиер лигата ја покажаа својата поддршка за ЛГБТ-лицата

Премиер лигата и клубовите во Англија направија голема акција за поддршка на ЛГБТ-заедницата, која е дел од кампањата против хомофобијата на фудбалските стадиони. Фудбалската асоцијација на Англија сака да порача […]