Повеќето партии неми за ЛГБТИ-правата, покажа анализата на „Субверзивен фронт“

ЛГБТИ-правата не се застапени во агендите на политичките партии, покажува анализата на здружението на граѓани „Субверзивен фронт“, изработена во рамки на кампањата „Гласај за еднаквост“. За потребата на анализата, од […]