Градинка во Берлин ги отпиша децата на родителите кои протестираа затоа што не сакаа геј маж да им ги учи децата

Градинка во Германија одлучи да ги отпише децата на родителите кои протестираа поради тоа што во установата вработила геј учител. Неименувана градинка во Берлин на почетокот на месецот вработила геј […]