На 95-година признал дека е геј и вели дека е горд!

Деведесет и петгодишниот Роман Бленк, кој е и прадедо одлучи конечно јавно да признае дека е геј. Во интервју со познатиот јутубер Дејви Вејви, Бленк вели дека знаел дека е […]