Шестата Парада на гордоста во Солун ќе биде посветена на идентитетите

Шестата Парада на гордоста во Солун ќе се одржи од 14 до 17 јуни годинава и ќе биде посветена на правото секој да се идентификува како што е чувствува, соопшти […]