Почнува белградската „Недела на гордоста“

  Со сечење на свечената лента денеска во „Миксер хаус“ во Белград ќе биде отворена шестата белградска „Недела на гордоста“, која ќе заврши на 18 септември со маршот на Гордоста. […]