Запознајте ги нашите советувач(к)и: Николина Николовска

👋 Запознајте ги нашите советувач(к)и!

🤗 Денес зборуваме со Николина Николовска – социјална работничка. Николина како советувачка на Националната линија за ЛГБТИ+ лица, зборува за сексуалноста и сексуалните права.

🏳️‍🌈 Слушнете што има да ни каже!