Запознајте ги нашите советувач(к)и: Александра Стојановска

👋 Запознајте ги нашите советувач(к)и!
🤗 Денес зборуваме со Александра Стојановска – лиценциран психолог. Александра како советувачка на Националната линија за ЛГБТИ+ лица, зборува за сексуалноста во периодот на адолесценција, прифаќањето и семејството.
🏳️‍🌈 Слушнете што има да ни каже!