Запознајте ги нашите советувач(к)и: Иван Христов

👋 Запознајте ги нашите советувач(к)и!

🤗 Денес зборуваме со Иван – психолог. Иван како советувач на Националната линија за ЛГБТИ+ лица, зборува за булиинг, виктимизација, ефектот врз жртвата, како и ситуацијата кај нас.

🏳️‍🌈 Слушнете што има да ни каже!

💝 Благодарност до нашите поддржувачи Horizontal Facility II и Council of Europe