Interview with the President of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe – Anne Brasseur

“I am proud to be the president of an Assembly which brings together 324 parliamentarians from 47 European countries, representing 820 million people. To benefit from this diversity, we must […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X