Reaction of the National Network Against Homophobia and Transphobia on the Statement of Prime Minister Zoran Zaev

Dear Prime Minister Zaev, The LGBTI people hear the word “faggot” on a daily basis: in schools, on the street, in the state institutions, restaurants, barber shops and police stations. […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X