IDAHOBIT 2018: 3rd “Ally of the Year” Recipient is…

During this year’s observation of the International Day Against Homophobia, Biphobia and Transphobia – 17th May, we organized a public discussion with key speakers being stakeholders working with and for […]

Public Discussion: Access to Health and Social Services for LGBTI People

  We are pleased to invite you to take part in the public discussion “How to Achieve Integrated Access to Health and Social Care for LGBTI People” on Thursday, May […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X