The European Commission’s Key Findings of the 2018 Report on Macedonia related to LGBTI Rights

  Today we’re attending a presentation of the European Commission’s 2018 Country Report for the Republic of Macedonia on their key findings of the report. The session took place in the […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X