CJEU rules that ‘spouse’ definition in free movement law includes same-sex couples

In a landmark decision, issued this morning, the Court of Justice of the European Union has defined the term ‘spouse’ for the purposes of freedom of movement for the first […]

Rainbow Europe 2016 examines the status of LGBTI people in Europe – Macedonia again among the lowest ranked

Skopje, 10 May 2016  Officially unveiled today (10 May 2016) at the fourth annual conference to mark International Day Against Homophobia, Transphobia and Biphobia, ILGA Europe’s 2016 Rainbow Europe package reveals […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X