German Cabinet approves third gender identity

  Germany’s Cabinet has approved a third gender option for official identification records, following a Supreme Court ruling. The option will be available by the end of the year. The […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар веб-сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X