NGOs in Bulgaria Condemn Constitutional Court Decision Rejecting Istanbul Convention

SOFIA, BULGARIA — More than 30 prominent NGOs and individuals, working in the field of human rights, children’s rights, women’s rights and LGBTI rights, condemned the much awaited decision on […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X