PHOTO: Yveta Kenety

Call for Participation to a Research Study on Needs Assessment and Situation Mapping of LGBT Roma in Macedonia

Subversive Front announces a Call for Participation to a Research Study on Needs Assessment and Situation Mapping of LGBT Roma in the Republic of Macedonia. The research study aims to better […]

Survey on socio-economic dimensions of LGBTI exclusion in the Western Balkans kicks off

Starting from February 1st lesbian, gay, bisexual, trans, intersex, queer people living in Albania, Bosnia and Herzegovina, Croatia, Kosovo, Macedonia, Montenegro, Serbia and Slovenia can fill in the questionnaire which […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X