Working with sexual and gender minorities and their families within the system for social protection

Upon the invitation by Association “Rainbow” from Serbia, Antonio Mihajlov and Viktorija Bondikjova together with a group of volunteers at Subversive Front, participated at the conference “Advanced training courses for working […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X