(Macedonian) Справување со повеќекратна дискриминација кај ЛГБТИ+ Роми – Практичен водич

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

The European Parliament encourages stronger political participation of LGBTI people in Macedonia

Earlier this morning, Antonio Mihajlov from Subversive Front – association for a critical approach to gender and sexuality from Skopje, Macedonia, held a meeting with the Special Rapporteur of the […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X