Not even this parliamentary composition was able to protect the LGBTI people – The Decision of the Constitutional court will not deter us from our demands and efforts

With great disappointment, albeit expecting it, the National Network for against Homophobia and Transphobia received the news on the Decision of the Constitutional court to repeal the Law on Prevention […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X