Visit to Oslo Pride 2019

Skopje, July 24th 2019 From 19 June to 23 June Oslo Pride was held, in which Subversive Front had its own representative, who was the only one from North Macedonia. […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X