IDAHOBIT 2018: 3rd “Ally of the Year” Recipient is…

During this year’s observation of the International Day Against Homophobia, Biphobia and Transphobia – 17th May, we organized a public discussion with key speakers being stakeholders working with and for […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X