Visit to Oslo Pride 2019

Skopje, July 24th 2019 From 19 June to 23 June Oslo Pride was held, in which Subversive Front had its own representative, who was the only one from North Macedonia. […]

(Macedonian) Скопје Прајд 2019 – лакмус за целото општество

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X