Montenegro’s Same-sex Partnership Law Plans to Include Child Care

The draft bill on the civil partnership of persons of the same sex in Montenegro stipulates that couples will be able to jointly care for the child(children) in question of […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X