LGBT Community Needs Assessment – Rainbow Dialogues 2017

Skopje, 8 December 2017 Two research studies conducted by Subversive Front were presented in the second part of the programme of the National LGBTI Conference “Rainbow Dialogues – Needs, Challenges and […]

Needs Assessment of LGBT Community Members in Macedonia

The goal of this qualitative research was to provide a comprehensive assessment of the self-identified needs of the LGBT community in Macedonia in relation to health, education, economic opportunity, housing […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X