LGBT Community Needs Assessment – Rainbow Dialogues 2017

Skopje, 8 December 2017 Two research studies conducted by Subversive Front were presented in the second part of the programme of the National LGBTI Conference “Rainbow Dialogues – Needs, Challenges and […]

New opportunities for advocating LGBTI rights in the Republic of Macedonia – Rainbow Dialogues 2017

Skopje, 7 December 2017 Yesterday, at Skopje City Hall Centre was the National LGBTI Conference “Rainbow Dialogues – Needs, Challenges and Priorities” successfully held. The conference served to convene some of […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X