(Macedonian) Британската медицинска асоцијација бара да се користи терминот „бремени лица“ за да не се навредат интерсекс и транс лицата

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X