(Macedonian) Справување со повеќекратна дискриминација кај ЛГБТИ+ Роми – Практичен водич

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

PHOTO: Yveta Kenety

Call for Participation to a Research Study on Needs Assessment and Situation Mapping of LGBT Roma in Macedonia

Subversive Front announces a Call for Participation to a Research Study on Needs Assessment and Situation Mapping of LGBT Roma in the Republic of Macedonia. The research study aims to better […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар веб-сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X