Needs Assessment of LGBT Community Members in Macedonia

The goal of this qualitative research was to provide a comprehensive assessment of the self-identified needs of the LGBT community in Macedonia in relation to health, education, economic opportunity, housing […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X