Successfully held Esteem training (LGBTQ-affirming treatment in psychotherapy)

On July 18th and 19th, Subversive Front had the honor to organize a two-day training run by John Pachankis, PhD – Associate Professor of Public Health (Social and Behavioral Sciences) […]

(Macedonian) Скопје Прајд 2019 – лакмус за целото општество

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Participate in research on youth perceptions of the LGBT community

26/10/2015 Subversive Front, in partnership with the Youth Educational Forum, started to conduct a research study on the perceptions and attitudes of young people in Macedonia on the status of […]

The research on the situation of harassment and bullying of young LGBTI people in Macedonia has began

Subversive Front, in partnership with the Youth Educational Forum, began conducting the research on the perceptions and attitudes of young people in Macedonia on the status of bullying and harassment […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X