Antonio Mihajlov

The Decision of the Constitutional court is a major blow to our protracted efforts in safeguarding the rights of the LGBTI people

Skopje, 15 May 2020 “The Decision of the Constitutional Court of North Macedonia to repeal the Law on Prevention of and Protection against Discrimination from yesterday is a major blow […]

(Macedonian) Романија ќе се консултира со Европскиот суд на правата за истополовите бракови

Уставниот суд на Романија соопшти дека ќе се консултира со Европскиот суд на правдата дали да го признае бракот на Романец кој се омажил за Американец. Судот ќе се консултира […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар веб-сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X