Малолетник брутално претепан во Подгорица под претпоставка дека е геј – ЛГБТИК организациите бараат строги казни за напаѓачите

Three men brutally beat minor J.M. on Saturday in Podgorica under the assumption that he is gay – report the Montenegrin LGBTIQ+ organizations. The State prosecutor of Montenegro brought criminal […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X