The striking effect of homophobia on the mental health of young LGBTI people in Macedonia

Skopje, 28 April 2016 The young LGBTI people in Macedonia are to a bigger extent and more often exposed to depression, show higher levels of anxiety in social interaction, and […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X