The European Commission’s Key Findings of the 2018 Report on Macedonia related to LGBTI Rights

  Today we’re attending a presentation of the European Commission’s 2018 Country Report for the Republic of Macedonia on their key findings of the report. The session took place in the […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар веб-сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X