(Macedonian) Справување со повеќекратна дискриминација кај ЛГБТИ+ Роми – Практичен водич

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Antonio Mihajlov

The Decision of the Constitutional court is a major blow to our protracted efforts in safeguarding the rights of the LGBTI people

Skopje, 15 May 2020 “The Decision of the Constitutional Court of North Macedonia to repeal the Law on Prevention of and Protection against Discrimination from yesterday is a major blow […]

(Macedonian) Уапсени осомничените за нападот врз транс маж во Колашин, Црна Гора

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X