Successfully held Esteem training (LGBTQ-affirming treatment in psychotherapy)

On July 18th and 19th, Subversive Front had the honor to organize a two-day training run by John Pachankis, PhD – Associate Professor of Public Health (Social and Behavioral Sciences) […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X