CJEU rules that ‘spouse’ definition in free movement law includes same-sex couples

In a landmark decision, issued this morning, the Court of Justice of the European Union has defined the term ‘spouse’ for the purposes of freedom of movement for the first […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар веб-сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X