Subversive Front during COVID-19

As the COVID-19 crisis swept through the world, NGO activities and projects have taken the fall quite hard. Subversive Front’s preplanned activities for March and April – have for the most – been done […]

Visit to Oslo Pride 2019

Skopje, July 24th 2019 From 19 June to 23 June Oslo Pride was held, in which Subversive Front had its own representative, who was the only one from North Macedonia. […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X