PHOTO: Yveta Kenety

Call for Participation to a Research Study on Needs Assessment and Situation Mapping of LGBT Roma in Macedonia

Subversive Front announces a Call for Participation to a Research Study on Needs Assessment and Situation Mapping of LGBT Roma in the Republic of Macedonia. The research study aims to better […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X