The First National LGBTI Conference in Macedonia successfully held

Earlier today, the Ambassador of the Kingdom of the Netherlands in Skopje, His Excellency Mr Wouter Plomp, and the Deputy Ambassador of France to Skopje, Mr Dominique Gautier opened the First National […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X