Regional Conference “Access to Justice for LGBT People in Western Balkans and Turkey” successfully held

10 December 2017 Last Friday, 8 December, the Stonewall organisation from the UK in partnership with Subversive Front and the LGBTI Support Center at the Helsinki Committee for Human Rights of the Republic of […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X