(Macedonian) Уапсени осомничените за нападот врз транс маж во Колашин, Црна Гора

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

WHO depathologizes transgender people!

Being trans is not a mental disorder anymore: ICD-11 is officially released. The World Health Organization has just announced the completion of the ICD-11 and released the official online version. […]

WORKSHOP HELD: ENCOURAGING AND EMPOWERING SUPPORT: ISSUES AND NEEDS OF TRANS AND INTERSEX PEOPLE IN MACEDONIA – MOBILIZING COMMUNITIES AND ALLIES

Last Thursday and Friday, the association for a critical approach to gender and sexuality Subversive Front from Skopje, Macedonia, was the host of the workshop “Encouraging and empowering support: issues […]

(Macedonian) Транс жена од Австралија ја доби поддршката од ОН за промена на полот на изводот од матично

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X