(Macedonian) Уапсени осомничените за нападот врз транс маж во Колашин, Црна Гора

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

The striking effect of homophobia on the mental health of young LGBTI people in Macedonia

Skopje, 28 April 2016 The young LGBTI people in Macedonia are to a bigger extent and more often exposed to depression, show higher levels of anxiety in social interaction, and […]

Добредојдовте! Ве известуваме дека СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Нашиот нов веб-сајт ќе биде лансиран во 2023 година, кога ќе одбележиме 10 години од постоењето на организацијата и ќе го промовираме новиот визуелен идентитет. Во меѓувреме, постојните канали за комуникација остануваат во функција.

X