Новиот претседател на Европскиот парламент, Тајани, досега редовно гласал против ЛГБТ-прашања

Европратениците синоќа со 351 гласа „за“ го избраа италијанскиот десничар Антонио Тајани за нов претседател на Европскиот парламент. Шеесет и тригодишниот Тајани е избран во четвртиот и последен круг од […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X