ЛГБТ лицата во Србија не ѝ веруваат на полицијата и се чувствуваат небезбедно

Припадниците на ЛГБТ заедницата во Србија и понатаму се чувствуваат особено небезбедно, немаат доверба во работата на полицијата и не го познаваат делувањето на војската на Србија, покажа последната анализа […]

СУБВЕРЗИВЕН ФРОНТ сега е КВИР ЦЕНТАР. Во моментов го прегледувате нашиот стар веб-сајт кој останува архива на минатите објави од организацијата.

X